E-Ticaret

E-Ticaret Nedir?

Firmaların ürünlerini online kanallar yoluyla tüketiciye ulaştırdıkları satış yöntemlerine E-Ticaret denir. Genellikle sanal pazarlar yoluyla yapılan E-Ticaret, alıcı ile satıcıların alışveriş yapmak için buluşma noktaları olarak da adlandırılabilir.
E-Ticaret
E-Ticaret
En popüler sanal pazarları (n11, Trendyol, Hepsiburada, Amazon vb.) dünya genelinde ürün alışverişinin en çok yapıldığı platformlardır. Jeff Bezos, Amazonu kurarak sektörün en büyük payına sahip olmayı başardı. Dünyanın en çok tercih edilen sanal pazar platformu hangisidir? sorusunun cevabı tartışmasız Amazon`dur.

E-Ticaret Nasıl Yapılır?

Sanal pazarlarda ürün satışı yapmak isteyen firmalar, belli ücretler karşılığında üyelik kaydını yaparak satışlarını yaparlar. Ağırlıklı olarak XML entegrasyon ile ürünlerini bütün sanal platformlarına yükleyen firmalar, stok adetlerini, KDV değişikliklerini, ürün fiyatlarını bu sistem üzerinden günceller. Pratik kullanımı sayesinde kolaylıkla bütün pazarlarda aynı anda yükleme yapılabilen, tek tek uğraşmak yerine üyesi olduğunuz bütün sanal pazar platformlarında güncelleme sağlayan XML entegrasyonu ile sonuçları yansıtabilirsiniz.
E-Ticaret Nasıl Yapılır?
E-Ticaret Nasıl Yapılır?
Kargo anlaşmasını yapan firmalar, ürünlerini müşterilerine daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırabiliyorlar. Müşteri güvenini sağlamanın çok önemli olduğu bu platformlarda satış yapan firmaların, olumsuzluklar durumunda olası problemlere çözüm geliştirmesi de daha kolay olabilmektedir. E-Ticaret ile daha fazla satış yapmak ve kar marjınızı arttırmak istiyorsanız, TeknoMina Bilişim sanal pazarlama uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

En Çok Kullanılan E-Ticaret  Yazılımları Hangisidir?

En çok tercih edilen E-Ticaret Yazılım dillerinin birkaç tanesini aşağıda veriyoruz.

• 1 Tsoft E-Ticaret Yazılımı
• 2 Ticimax E-Ticaret Yazılımı
• 3 Projesoft E-Ticaret Yazılımı
• 4 İdeasoft E-Ticaret Yazılımı
• 5 Ofisimo E-Ticaret Yazılımı
• 6 İmagaza E-Ticaret Yazılımı
• 7 Proticaret E-Ticaret Yazılımı
• 8 Faprika E-Ticaret Yazılımı

TeknoMina Bilişim firmamız, yukarıdaki E-ticaret yazılımları alanında, talebiniz doğrultusunda alt yapınızı oluşturur.

Yazının tamamını okumak için linke tıklayınız.

TeknoMina Bilişim İletişim

Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44
Email: info@teknomina.com
Aytaç Kuruyemiş

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski